Over OH2

Oké, laten we beginnen met een kort lesje biologie. Zoals je ongetwijfeld weet, zetten planten om te groeien zonlicht om in energie. Voor deze chemische reactie haalt een plant koolstofdioxide (CO2) en water (H2O) uit de lucht en geeft hij tevens ons levenselixer vrij: zuurstof (O2)! Combineer die wetenschappelijke term met het wow-effect dat wij met onze planten en service willen bewerkstelligen en de naam OH2 is geboren.

Over OH2

Wij willen jou met onze planten de energie – de zuurstof – brengen voor een gelukkig, gezond en groen leven. Met een duurzaam en eerlijk assortiment vol planten en bloemen die jouw leefomgeving verrijken. Met sfeer en gezelligheid, een flinke boost van jouw geluk én een gezondere leefomgeving. Daarvoor werken wij samen met kwalitatieve kwekers van Hollandse bodems en importeurs die bij willen dragen aan een groene wereld. Wij zijn er dan ook trots op dat een groot deel van de planten in ons aanbod bekroond zijn het met Fair Flora label, dat staat voor duurzame en eerlijke teelt. Dat vinden wij belangrijk, jij toch ook?

Lees meer

Overigens vinden wij dat planten best een bedankje verdienen. Het feit dat ze zuurstof produceren is immers de reden voor ons bestaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat ons assortiment eerlijk tot stand komt. Wij werken samen met kwalitatieve kwekers van Nederlandse bodem, die innovatie, duurzaamheid en ecologisch ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Niet voor niets is een groot deel van onze planten bekroond met het Fair Flora label, dat staat voor duurzame en eerlijke teelt. Ook in onze keuze voor importeurs hebben wij gezocht naar ondernemers die er hard aan werken om deze planeet groen te houden.

Verder zorgen wij ervoor dat onze planten goed verpakt en rechtstreeks van de kweker op jouw stoep bezorgd worden. Ze hoeven geen dagen of weken door te brengen op de bloemveiling of in de groothandel, zodat ze vers en barstensvol leven in hun nieuwe thuis kunnen arriveren. Daarbij streven wij ernaar om waar mogelijk plasticvrije en/of milieuvriendelijke materialen te gebruiken, zodat de hele wereld meeprofiteert van jouw nieuwe groene huisgenoot.

Wij hopen dat iedereen het nut in gaat zien van groen in huis én het bewust omgaan met het groen daarbuiten, zodat wij samen kunnen werken aan een gezond en zuurstofrijk milieu. Wij gaan voor groen! Jij toch ook?

Lees meer

a

OH2 offers us a fresh variety of beautiful flowers, plants and trees that decorate both my home and my office.

Miranda Robertson

Graphic Designer from NY

Fast Delivery

Next day delivery on orders before 16:00 within The Netherlands, 2-3 working days throughout the EU.

We do the thinking, you do the planting & gifting.

All our plants are fresh. The arrangements are done by our professional florist team in collaboration with home stylists.

Select your currency
EUR Euro